sreda, 24. april 2013

Najaktualnejše frizure

Frizure
Ne veste kako do nove modne pričeske? Obiščite frizerski studio Irena , kjer vam s kvalitetnimi frizerskimi materiali oblikujejo trendovske frizure. Tu poskrbijo za ženske, moške, otroške in svečane frizure in pri tem upoštevajo svetovne modne trende na področju frizur. Več o frizurah najdete na www.frizerskistudio-irena.si
Vsako leto med februarjem in aprilom se v New Yorku, Londonu, Milanu in Parizu odvijajo tedni mode in mam zapovejo nove smernice za jesen in zimo. V letošnjem letu bodo prevladovale zelo elegantne, ženstvene frizure, predvsem fige, kitke, bogati okraski in seveda tudi vedno modna stranska prečka. Modni stilisti za leto 2013 predlagajo predvsem naravne odtenke, ki se prav lepo prilagajajo vsakemu dekletu.
Te barve so naravna blond, naravna rjava in naravna rdeča. 
Znano je, da se zgodovina ponavlja in da imamo, zahvaljujoč trendom iz preteklosti, modo današnjega dne. Prav modnemu videzu za moške pa pot današnjim trendom utirajo navdihi iz 60´, 70´, 80´ in 90´ let. V modi pa še vedno ostaja videz Elvisa, retro videz, široka irokeza in dolgi, nazaj počesani lasje. Počasi a vztrajno pa se vrača vojaški videz. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar